VitAir, rotátor špízov pre 10012291+10012292
VitAir, rotátor špízov pre 10012291+10012292
VitAir, rotátor špízov pre 10012291+10012292

VitAir rotátor špízov

Strieborná metalíza Príslušenstvo
22,90 € 39,90 € (cena s DPH)

VitAir rotátor špízov

22,90 € 39,90 € (cena s DPH)
Pripravené na odoslanie Dodacia lehota: 3 - 5 pracovných dní
14 dní na vrátenie

Najväčšie výhody

Vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir (10012291, 10012292)

Na mäso, ryby a zeleninové jedlá

Vrátane 10 špízov

Popis produktu

Funkcionalitu rozširujúci rotátor špízov, vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).

Ideálny na jedlá z mäsa, rýb a zeleniny. Vrátane 10 špízov.

Rotátor špízov Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa, rýb a zeleniny. Podávajte Vaše obľúbené jedlá ako šašlik, kuracie alebo rozmanité vegetariánske špízy, zaručene so zníženým obsahom tuku a perfektne pripravené.

Vložiť rotátor do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Súčasne možno pripraviť do 10 kusov špízov, takže možno odborne pripraviť jedlo pre zhruba štyri osoby. Grilovací rotátor Klarstein je kompletne vyrobený z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolný, ale tiež sa jednoducho čistí.

Zobraziť viac

Vlastnosti

  • Vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir (10012291, 10012292)
  • Vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir Turbo (10028288, 10028289, 10028290)
VitAir, rotátor špízov pre 10012291+10012292

Rozmery a technické podrobnosti

  • Dĺžka špízu: 22 cm
  • Priemer rotátora: 14 cm

Čo bolo poslané

  • 1 x rotátor
  • 10 x špíz

Dodacie podmienky

Pripravené na odoslanie Dodacia lehota: 3 - 5 pracovných dní

39.9 €

Hodnotenie zákazníkov

(23 hodnotenia(-í)) Napíšte recenziu
K tomuto tovaru ešte nikto nenapísal recenziu.

Názory zákazníkov z iných krajín

Overená kontrola

Die Drehspieße sind richtig klasse. Vielen Dank.

Špízy sú naozaj skvelé. Ďakujem veľmi pekne.

Overená kontrola

Lieferung sehr schnell, Preis-Leistungsverhältnis unschlagbar. Und sehr wichtig für mich war dass er in die Gourmet maxx 12l Heißluft-fritteuse passt.

Veľmi rýchle dodanie, bezkonkurenčný pomer ceny a kvality. A veľmi dôležité pre mňa bolo, že sa hodí do teplovzdušnej fritézy Gourmet maxx 12l.

Overená kontrola

Ich war sehr zufrieden!

Veľmi ma to potešilo!

Overená kontrola

Der Drehspieß erweitert die Funktion des Grill um einige Funktion

Rotisseria rozširuje funkciu grilu o množstvo funkcií

Overená kontrola

fleischspiße super zu machen

skvelé na výrobu mäsových špízov

Overená kontrola

Hat meine Erwartungen erfüllt. Würde ich nochmal bestellen. Aber es wird erstmal halten.

Splnil moje očakávania. Objednal by som si znova. Ale zatiaľ to vydrží.

Overená kontrola

Alles super gerne wieder. Passt in den Gourmetmaxx 12L

Všetko bolo super, opäť rada. Hodí sa do Gourmetmaxx 12L

Overená kontrola

super Ware ....würde ich immer wieder kaufen

super tovar....kupovala by som znova a znova

Overená kontrola

Einfach, sinnvoll,

jednoduché, rozumné,

Overená kontrola

Habe Schaschlikspiesse gemacht, super genial gelungen. Dieser Drehspieß ist eine Bereicherung.

Robila som šašlikové špízy, super bravúrne sa podarili. Tento gril je prínosom.

Overená kontrola

Kann ich nur weiterempfehlen. Super einfach zu händeln. Der Geschmack ist super nach dem Frittieren.

Mozem len odporucit. Super ľahká manipulácia. Chuť je po vypražení výborná.

Overená kontrola

Mittlerweile hat sich der Verkäufer bei mir entschuldigt und angekündigt die Portokosten zu übernehmen. Nun ist alles bestens,der Artikel ist sehr funktional.Dann bis zum nächstenmal herzlichen Dank

Predajca sa mi medzitým ospravedlnil a povedal, že poštovné zaplatí. Teraz je všetko v poriadku, tovar je veľmi funkčný, ďakujem veľmi pekne nabudúce

Overená kontrola

Top Qualität ...die Spieße machen was sie sollen....Fleisch und Gemüse aufnehmen....wurde alles wie immer schnell Geliefert...Top Qualität...

Špičková kvalita...ražne robia čo majú...mäso a zeleninu...všetko bolo doručené rýchlo ako vždy...špička...

Overená kontrola

Also was soll ich sagen, super Erweiterung zur ansonsten schon Top gelungener Klarstein Heißluftfritteuse, die ich nicht mehr missen möchte, habe unterschiedliche spieße schon ausprobiert, von Gemüse, Fleisch und gemischt. Handhabung ist auch echt einfach, würde den Klarstein VitAir Drehspieß immer wieder kaufen.

Tak čo poviem, skvelý doplnok k inak vydarenej teplovzdušnej fritéze Klarstein, bez ktorej sa už nechcem zaobísť, už som vyskúšala rôzne špízy, od zeleniny, mäsa aj mixované. Manipulácia je tiež skutočne jednoduchá, gril Klarstein VitAir by ste si kúpili znova a znova.

Overená kontrola

Besser wäre ein breiteres Flachprofil für die Spieße dadurch wäre ein besserer HALT der Fleischstücke gewährleistet.

Lepší by bol širší plochý profil špíz, ktorý by zabezpečil lepšie uchytenie kúskov mäsa.

Overená kontrola

Prima Idee und Durchdachtes Konzept. Sehr einfaches zusammenbau und zu Reinigenes Produkt. Funktioniert alles Prima und hat sich schon Bewert. Klare Kauf Empfehlung

Skvelý nápad a dobre premyslený koncept. Veľmi jednoduché zloženie a čistenie produktu. Všetko funguje skvele a už bolo ohodnotené. Jasné odporúčanie na nákup

Overená kontrola

Wir haben uns einen Midi-Ofen mit Drehspiess gegönnt, aber es war kein Schaschlik-System dabei. Also dieses System von Klarstein bestellt - funktioniert super und es passen problemlos alle 10 mitgelieferte Spiesse drauf. Die sitzen bombenfest, lassen sich gut festmachen und wieder lösen. Da Edelstahl, ist auch das Säubern kein Problem. Alles in Allem : Super ! Ach ja - Eines finde ich NICHT in Ordnung - die Garnitur kostete beim Kauf 19,99 € , jetzt hat die Firma Elektronik-Star gleich auf 25,99 € erhöht. Das nene ich Preistreiberei !

Dopriali sme si midi rúru s rožtekom, no neprišla s kebabovým systémom. Objednal som si teda tento systém od Klarstein - funguje skvele a všetkých 10 dodaných špíz sa naň bez problémov zmestí. Sú pevné ako skala, ľahko sa pripájajú a odpájajú. Keďže je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, čistenie tiež nie je problém. Celkovo: skvelé! Ach áno - jedna vec podľa mňa NIE je správna - sada pri kúpe stála 19,99 €, teraz ju firma Elektronik-Star zvýšila na 25,99 €. Tomu hovorím zdražovanie!

Overená kontrola

Etwas fummelig die Spiese aufzuhängen, aber wen man es einmal raus hat ist es ein Kinderspiel. Der erste Probelauf in der Vitair war sehr erfolgreich und das Fleisch und auch das Gemüse gut gelungen.

Trochu nešikovné zavesiť špajle, ale keď to pochopíte, je to hračka. Prvá testovacia jazda vo Vitair bola veľmi úspešná a mäso a zelenina dopadla dobre.

Overená kontrola

Die Produktabbildung ist "für die Katz", weil genau verkehrt herum. Kein Wunder, dass da Fragen aufkommen.

Obrázok produktu je „nanič“, pretože je presne opačný. Niet divu, že existujú otázky.

Overená kontrola

Nach gefühlten 25 Versuchen die Spieße, wie abgebildet, zum Halten zu bringen bin ich an die ganze Sache mal mit Logik heran und habe die Spieße rumgedreht. Siehe da... das ist die Lösung. Muss für die Bastelei leider einen Stern abziehen, aber richtig angewendet ist der Drehspieß eine wirklich tolle Sache.

Po 25 pokusoch zastaviť špajle, ako je znázornené, som pristúpil k celej veci s logikou a otočil som špajle. Hľa... toto je riešenie. Za ručné práce musím, žiaľ, ubrať hviezdičku, ale špíz na rožteky je pri správnom použití naozaj skvelá vec.

Overená kontrola

Ohne so richtig zu wissen, was ich eigentlich gekauft habe, öffnete ich das Paket! Schnell wurde mir klar, dass ich hier etwas ganz besonderes gekauft habe. Ich nutzen den Drehspieß vor allem für Gemüse, um dieses auf den Punkt zu garen. Zumindest in dieser Funktion kann ich ihn bedingungslos weiterempfehlen.

Bez toho, aby som skutočne vedel, čo som si vlastne kúpil, som balíček otvoril! Rýchlo som si uvedomil, že som tu kúpil niečo veľmi špeciálne. Rotisseriu používam hlavne na zeleninu, aby bola uvarená do dokonalosti. Minimálne v tejto funkcii ho môžem bezvýhradne odporučiť.

Overená kontrola

Kaum da, haben wir sie auch direkt ausprobiert. Schnell haben wir festgestellt, dass man damit viele Dinge reibungslos und einfach herstellen kann. Kleinerer Probleme hatten wir damit, die Spieße richtig in die Vorhalterung einzusetzen. Aber ansonsten kann ich den Drehspieß nur weiterempfehlen

Hneď ako sme tam prišli, hneď sme ich vyskúšali. Rýchlo sme zistili, že ho môžete použiť na výrobu mnohých vecí hladko a jednoducho. Mali sme menšie problémy so správnym vložením špajlí do prednej konzoly. Ale inak rožteky môžem len odporučiť

Overená kontrola

Wir waren sehr erfreut, als wir die Spieße mit Zubehör erhalten haben und haben sie gleich ausprobiert. Man kann sehr vieles damit herstellen. Es ging alles reibungslos und schmeckte hervorragend. Ein Punkt Abzug gab es dafür, daß es lange Zeit gedauert hat, bis wir herausbekommen haben, wie die Spieße richtig in die Vorhaltungen eingesetzt werden, damit sie nicht verrutschen. Ansonsten kann ich den Drehspießrotor nur weiter empfehlen.

Veľmi nás potešilo, keď sme špajle dostali s príslušenstvom a hneď sme ich aj vyskúšali. Môžete s tým urobiť veľa. Všetko prebehlo hladko a chutilo výborne. Bod nám odrátal za to, že nám dlho trvalo, kým sme prišli na to, ako správne zapichnúť špajle do úchytiek, aby sa nešmýkali. Inak rotor na rožteky môžem len odporučiť.

Zobraziť všetky hodnotenia zákazníkov Zobraziť menej hodnotení zákazníkov