Diavolo Napoletana pec na pizzu
Najväčšie výhody
Priestranná: veľká plocha na pečenie a varenie
Chrumkavá: s veľkým pizza kameňom
Horúca a silná: dobrá tepelná izolácia vo vnútri
Popis produktu
Chrumkavá domáca pizza pečená na drevenom uhlí: s kvalitnou pecou na pizzu Diavolo Napoletana sa k vám na záhradu nasťahuje závan talianskej kultúry. Ale aj mäso, zelenina, alebo koláče získajú vďaka skutočnému ohňu nezameniteľnú chuť. Pec na pizzu Diavolo Napoletana ti ponúka komfort: veľa miesta na prípravu a teplomer ti vždy ukazuje presnú teplotu.
Ohnivá chuť: s pecou na drevo Diavolo Napoletana od Klarstein sa ti podariac chrumkavé pokrmy na skutočnom ohni!
Vlastnosti
- moderná pec na pizzu na vonkajšie použitie
- na drevo a drevené uhlie
- nie je potrebná žiadna elektrická energia
- veľká pracovná plocha vďaka bočným a predným odkladacím plochám
- s praktickým komínom
- bezpečné zapaľovanie
- priehradka na drevo alebo odkladacia plocha dolu
- na kolieskach
- zabudovaný teplomer
- zobrazenie teploty: 0 až 500 °C
- zobrazenie teploty v stupňoch Celzia alebo Farenheit
- telo z nehrdzavejúcej nerezovej ocele
- vrátane pizza kameňa
- dobrá tepelná izolácia
- ľahké čistenie
- dostupná v čiernej alebo striebornej farbe
Vlastnosti a rozmery
- rozmery bez odkladacích plôch: cca 76 x 184 x 64 cm (ŠxVxH)
- rozmery bez odkladacích plôch a komína: cca 76 x 122 x 64 cm (ŠxVxH)
- rozmery odkladacej plochy: cca 40 x 30 cm (ŠxH)
- hmotnosť: cca 76 kg
Čo bolo poslané
- 1 x pec na pizzu
- 1 x kameň na pizzu
- návod na obsluhu vo viacerých jazykoch
Dodacie podmienky
Tovar nie je na sklade a musí byť doobjednaný.
Hodnotenie zákazníkov
Názory zákazníkov z iných krajín
Der Pizzaofen ist einfach mega, Übung macht den Meister Ich backe Pizza, Flammkuchen, dazu muss das Holz brennen, das Brot darf nur mit Glut backen und ich backe es in einer Brotbackform. Die Aufbauanleitung könnte verbessert werden Aber ansonsten echt top
Pec na pizzu je jednoducho mega, cvik robí majstra Pečiem pizzu, tarte flambée, na to musí horieť drevo, chlieb sa dá piecť len so žeravým uhlíkom a pečiem ho v pekáči na chlieb. Návod na montáž by sa dal vylepšiť, ale inak fakt super